O nama

Naša priča počinje u Srbiji 2012. godine kao mala porodična firma fokusirana na proizvodnju drvene sečke i transportu drveta.

Svestrani pristup i stručnost našeg tima omogućili su nam da postignemo izvanredne rezultate u ovoj oblasti. Pažljivo smo birali sirovine i primenjivali posebne tehnike prerade kako bismo tržištu ponudili proizvod koji zadovolja potrebe kupca.

Ubrzo je potražnja za našim proizvodima porasla, što nas je motivisalo da proširimo svoje poslovanje. Tada smo odlučili da se uključimo u proizvodnju drvenog peleta. Shvatili smo da postoji velika potreba za ekološki prihvatljivim gorivom i da drveni pelet pružaju odličnu alternativu tradicionalnim izvorima energije.

Kroz godine rada i inovacija, uspeli smo da se uspešno pozicioniramo na tržištu proizvodnje drvenog peleta. Koristimo visokokvalitetne sirovine i primenjujemo napredne tehnike prerade kako bismo proizveli pelete visokih energetskih performansi. Naša posvećenost kvalitetu i pouzdanosti omogućila nam je da izgradimo reputaciju pouzdanog proizvođača visokokvalitetnog drvenog peleta.

Proširenje na proizvodnju drvenog peleta nije samo zadovoljilo rastuću potražnju na tržištu, već je i doprinelo našoj održivosti kao kompaniji. Drveni pelet se smatra obnovljivim izvorom energije koji ima manji negativni uticaj na okolinu u poređenju sa fosilna goriva. S ponosom nastavljamo da doprinosimo očuvanju životne sredine kroz našu proizvodnju.

Nastavljamo da istražujemo nove mogućnosti i inovacije kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca i ostali lider u industriji proizvodnje drvenog peleta.

Želite da sarađujemo? Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku, e-maila ili nas pozovite putem telefona.

+381/65-651-7188

Email adresa

pelet@holz-tim.rs

Adresa

13. Septembar 049
Ivanjica

Radno vreme

Radnim danima: 00:00 – 24:00
Subota: 00:00 – 14:00